Om oss

NetAlert personlarm utvecklas och levereras av Attendit. Attendit har sen 2006 hjälpt företag med kommunikation, IT och personlarmslösningar. Med kontor i Stockholm, Östersund, Norrköping och Jönköping så har vi en närhet till de flesta företag i vårt land.

Vi presenterar oss själva i tre delar där du som kund alltid är det centrala i vårt arbete.

Vi kan – Vi har kunskap och lösningar som förenklar all kommunikation inom er verksamhet. Oavsett verksamhet så behöver alla kommunikation. För kommunikation behövs teknik och lösningar som gör att man kan fokusera på kärnverksamheten. Det är där vi kommer in!

Vi vill – Vi vill att ni skall kunna fokusera på det ni kan bäst. Därför tar vi ansvar och arbetar proaktivt. Kom till oss med dina frågor kring telefoni, mobilitet, IT och personlarm. Kom till oss för lösningar som gör att du kan göra ett bättre jobb.

Vi lovar – Vi lovar att vara er allierade i allt tekniskt och att lösa problem på ett konstruktivt och prestigelöst sätt. I tider när telefoni, datorer, molntjänster, nätverk blir ett och kraven på att arbeta mobilt och mer flexibelt ökar – då är vi som bäst!

Varumärken

Attendit erbjuder en bred portfölj av funktioner och tjänster för alla typer av företag.

1
Marknadsledande personlarm för en tryggare arbetsmiljö. I din mobil eller dator. Öka din trygghet idag!


Smarta och prisvärda telefonilösningar för alla typer av företag. I molnet eller installerat hos er.


Ring till låga priser och utan fasta avgifter. Samtidigt som era mobiler blir en del av växeln.


Låt oss sköta om er IT så får ni tid att fokusera på er verksamhet. IT365 är teknik som fungerar.

Läs mer om alla våra produkter och tjänster på www.attendit.se eller kontakta på tel 077 – 551 01 00 eller e-post till kontakt@attendit.se